maat 14 jas Firenze lederen Italiaanse Uw1zHK

      23 oktober t/m 21 november

Element: water
Speciale nummers: 9, 18, 27, 36, 45, 54, 63 (en dan steeds 9 erbij)
Kleuren: primaire kleuren, oranje, roze en donkerblauw
Heersende planeet: Pluto en Mars
Negatieve planeet: Venus
Geluksstenen: beryl, topaas, aquamarijn, citrien, granaat, opaal, jade
Geluksdagen: Dinsdag en donderdag
Best passend: kreeft en vissen
Meest onverenigbaar: stier, leeuw en waterman
Goede Small 12 Damesjas Black Uk10 staat Reiss Wool 8HO8nPxYUGeschikte beroepen: in principe in veel beroepen zoals chirurg, militair, wetenschapper, analyserende beroepen, recherche, psycholoog, taalkundige beroepen, diplomaat
Gezondheidsproblemen: geslachtsorganen, darmen, neus, aambeien, lever, maag- en darmklachten, infectieziekten, seksuele problemen
Kruiden: alsem, basilicum, brandnetel, dovenetel, dragon, knoflook, mosterd, peterselie, kruidnagel, mierikswortel, bieslook, distel, gember, koriander
Etherische oliën: cederhout, basilicum, dragon

 

grijze davidson Harley 2xl 16vm Jumper sweater 99005

Positieve eigenschappen

Gefocust
Als een Schorpioen eenmaal een doel heeft, zal hij daar niet snel van af te houden zijn. Dit teken wil zich dan ook volledig richten op datgene wat gebeuren moet.

Dapper
Hoe moeilijk iets ook is, de Schorpioen zal er alles aan doen om dit te volbrengen. Ze zullen met al hun vermogen en kracht tot oplossingen komen.

Uitgebalanceerd
De Schorpioen heeft een heftige passie, maar is zeker niet onverantwoordelijk. Bij alles zal de Schorpioen na blijven denken. Het is over het algemeen een volwassen teken.

Trouw
Schorpioenen zullen altijd voor je klaar staan en doen over het algemeen wat ze beloofd hebben. Met name voor mensen, waar ze om geven, zullen ze extra veel doen.

Ambitieus
Ze willen graag macht, leiding en voldoende geld, maar vooral waardering en respect voor dat wat ze bereiken.

Intuïtief
Ze voelen de gedachten van mensen en kunnen ogenblikkelijk merken wat voor sfeer er ergens is.

Negatieve eigenschappen

Bezitterig
Schorpioenen kennen een heftige jaloersheid. Ze zullen hun partner niet snel met iemand delen. Komt iemand te dicht in de buurt, dan zal deze de toorn van de Schorpioen over zich afroepen.

Mysterieus
Hoe goed je een Schorpioen ook kent, je zult nooit zijn diepste wezen leren kennen. De Schorpioen is uitermate geheimzinnig en sluit zijn diepste ziel af voor alles en iedereen.

Haatdragend
Een Schorpioen zal iets, wat iemand hem of zijn geliefden aangedaan heeft, niet snel vergeten en op wraak zinnen.

Snel gekwetst
Schorpioenen lijken sympathiek en onbewogen, maar als iemand over hun grenzen gaat, kunnen ze uitermate teleurgesteld zijn en dan ook flink steken.

Manipulatief
Schorpioenen kunnen zowel in woorden als daden flink manipuleren. Over het algemeen doen ze dit echter op een geestelijk niveau, zodat anderen niet echt doorhebben dat de Schorpioen degene is die de sfeer bepaalt.

Algemeen


Mensen geboren tussen 23 oktober en 21 november vallen onder het zonneteken van de Schorpioen. Het zijn complexe, maar tegelijk ook interessante persoonlijkheden. Ze leven eenvoudig en trekken zich graag terug, maar zijn, door hun krachtige uitstraling, toch opvallend. Het zijn moedige mensen, die echter ook voorzichtig leven om niet in de problemen te komen. Ze zijn over het algemeen eerlijk en steken hun mening zeker niet onder stoelen of banken. Hierdoor hebben mensen het idee dat de Schorpioen agressief is. Toch valt dit mee en kunnen ze zich meestal wel controleren. Ondanks dat ze de sfeer en energie van anderen opnemen en rekening met ze houden, leven ze op hun eigen manier en wijken daar niet snel vanaf. Zijn hun verlangens hetzelfde als die van andere mensen, dan is dat mooi meegenomen. Omdat ze op zichzelf gericht zijn, zullen ze over het algemeen niet veel socialiseren, tenzij het mensen of omgevingen zijn waar de Schorpioen zijn eigen gangetje kan gaan.

Eigenschappen van de Schorpioen

Schorpioenen zijn op zichzelf gericht en daardoor vertrouwen ze zichzelf. Ze delen hun leven in zoals zij dat willen en kunnen goede keuzes maken. Ze hebben krachtige ideeën en standpunten en kunnen deze prima verdedigen. Ze zijn gericht op dingen die ze moeten doen en kunnen prima observeren en analyseren wat er moet gebeuren om te slagen. Niets zal onopgemerkt blijven en ze zullen niet rusten voor ze iets afgerond hebben. Schorpioenen zetten hun concentratie het liefst op één of enkele taken en doelen richten zich dus niet op teveel dingen. Het zijn gedreven en loyale mensen, die intens leven. Ze hebben veel humor en maken graag plezier. Zijn ze eenmaal gek op iemand, dan zijn ze ook erg trouw.Jumper 16vm Harley 99005 grijze 2xl sweater davidson
Jaloerse eigenschappen liggen op het gebied van emoties. Als ze eenmaal vinden dat iets of iemand van hen is, dan zijn ze erg bezitterig. Ze kunnen dan jaloers zijn als een partner, vriend of een ander persoon waar ze om geven zich teveel met anderen ophoudt. Ze kunnen ook manipulatief zijn, waarbij zij er alles aan doen mensen van hun gelijk te overtuigen. Doet iemand iets wat over grenzen van een Schorpioen gaat, dan zal deze dit moeilijk vergeven en zal het blijven knagen. Is het echt iets ergs, dan kan de Schorpioen zelfs geneigd zijn om wraakzuchtig te zijn. Vertrouwt de Schorpioen iemand niet, dan zal deze persoon nooit iets goeds kunnen doen en verliest de Schorpioen de realiteit uit het oog.

De Schorpioen man

De Schorpioen man is over het algemeen vol van vertrouwen dat hij in het leven kan slagen. Heeft hij een relatie dan wil hij zijn partner volledig kunnen vertrouwen. Hij eist wel dat zij achter hem staat bij alle beslissingen die er genomen dienen te worden. Hij zal wel naar redelijke argumenten kunnen luisteren en dan uiteindelijk zijn partner volgen. De Schorpioen is iemand die wil genieten van een luxe leven, maar dat zal niet qua kleding te zien zijn, omdat hij zich toch vrij nonchalant kleedt. Hij wil liever luxe met apparatuur, auto of andere producten. Hij heeft over het algemeen veel discipline, maar zal toch gericht zijn op zijn eigen voorwaarden en deze zelfs tegen beter weten in doordrukken. De Schorpioen man is mysterieus en zal veel geheimen kunnen hebben. Hij vindt het ook spannend om deze in een relatie te gebruiken, waarbij hij zijn partner soms het idee kan geven dat hij niets wil, om dan opeens toe te slaan. Liefde is voor hem het zoeken naar mysterie, waardoor hij minder goed is in een duurzame relatie met een vrouw die niet gericht is op erotiek en spanning.

De Schorpioen vrouw

De Schorpioen vrouw heeft een onweerstaanbaar uiterlijk, waarbij zij mensen aan kan trekken als bijen naar de nectar. Ze is zeer sexy en kan door haar grote intelligentie zeer zelfverzekerd overkomen. Ze is net als de man erg overtuigend en kan mensen met haar voorwaarden en eisen manipuleren. Ze doet dit echter op sympathieke, charmante wijze, waardoor mensen toch geneigd zijn haar te volgen. Ga je over grenzen heen door haar te bedriegen of haar op een andere manier negatief te bejegenen, dan zal ze je zeker aanpakken. Ze doet dit op een doeltreffende, maar toch sympathieke manier, maar dat maakt het er niet minder scherp om. Heeft zij eenmaal haar hart aan iemand verpand, dan zal zij er alles aandoen om hem te behagen en zal haar liefde zeer warm en intiem zijn. Doordat een Schorpioen vrouw gesloten van aard is, wil ze volledig op haar partner vertrouwen. Ze weet dat, als haar partner ontrouw is, zij deze ogenblikkelijk uit haar leven verwijdert. Ze houdt vooral van krachtige mensen, die echter niet domineren, waardoor een partner toch wel erg sterk in zijn schoenen zal moeten staan.

Het Schorpioen kind

Schorpioen kinderen zijn te herkennen aan hun neiging geregeld over grenzen te gaan. Opvoeders en ouders zullen dus geduld op moeten brengen en constant bezig zijn om hun kind de juiste normen en waarden aan te leren. Een Schorpioen kind zal ouders moeten hebben, die niet alleen geduldig zijn, maar discipline genoeg hebben om het kind met zachte, maar toch duidelijke hand de juiste dingen aan te leren. Schorpioen kinderen houden nu eenmaal niet van een routinematig leven, maar als ouder kun je ze dat wel aanleren. Schorpioen kinderen hebben intense, passionele emoties, waardoor zij zowel intieme vrienden als intense vijanden hebben. Het zal niet veel vrienden hebben, maar het zijn wel zeer goede vriendschappen. Op school ligt het aan een leerkracht of het kind luistert. Kan een leraar op een sympathieke manier tot het kind doordringen en laat deze het kind zijn eigen wegen kiezen, dan zal het een goede band zijn, maar kan de leraar dit niet, dan zal de relatie moeizaam verlopen. Over het algemeen is het intelligent en kan het de juiste wegen bewandelen om zichzelf te ontwikkelen

De Schorpioen in de carrière

De Schorpioen ambieert een leidinggevende of in ieder geval zeer goede baan. Het zijn mensen die zeer hard kunnen werken, maar dan het liefst op een manier dat ze de maatschappij kunnen dienen. We zien ze geregeld in banen om veranderingen na te streven om het leven van zichzelf en anderen te verbeteren. Ze kunnen hierbij erg ver gaan en revolutionair worden, waarbij ze maatschappijkritisch zijn op een zeer passionele manier. Alhoewel het innerlijk zeer passionele mensen zijn, zullen ze in hun werk toch in staat zijn deze te controleren. Ze maken beslissingen veelal op zakelijk niveau en minder op emoties. Het zijn ook mensen die op een effectieve en adequate manier beslissingen kunnen nemen, waarbij ze ook nog eens razendsnel resultaten kunnen behalen. Financieel zijn het mensen die veel geld willen verdienen, maar ze geven niet graag veel uit. Opvallend is dat ze hun eigen succes niet aan de grote klok hangen, omdat ze niet graag laten zien hoe ze bepaalde dingen uitvoeren.

De Schorpioen en relaties

In een relatie zal de Schorpioen niet met onbetrouwbare mensen om kunnen gaan. Ze kunnen dan ook erg onzeker worden en hun eigen betrouwbaarheid kwijtraken. Een partner moet dus trouw zijn en iemand zijn die niet altijd maar hoeft te horen dat de Schorpioen van ze houdt. Schorpioenen laten hun liefde namelijk niet vaak zien en zijn bescheiden in het delen van emoties op gebied van romantiek. Het zijn liefhebbers van diepzinnige gesprekken en ze houden dan ook niet van oppervlakkige mensen. In een relatie kan hun geslotenheid er voor zorgen dat hun partner afstandelijk wordt, wat er voor zorgt dat de Schorpioen aan de trouwheid van hun partner gaan twijfelen. Dit kan conflicten geven. Schorpioenen houden er niet van dat anderen hun vertellen wat ze moeten doen. Hebben ze een slecht humeur of zelf door dat ze iets niet goed doen, dan zullen ze daar wel mee bezig gaan. Ze willen dan liever op zichzelf zijn om hun minder goede humeur op te lossen. Als ouder is de Schorpioen zeer zorgzaam en heeft respect voor kinderen. Wel moet de Schorpioen zorgen dat hij niet boos wordt, omdat hij/zij dan oncontroleerbaar kan worden. Dit kan zo ver gaan dat het gedrag van het kind dan zeer negatief beïnvloed kan worden. Over het algemeen zal de Schorpioen dit wel kunnen controleren.99005 sweater Jumper Harley grijze davidson 2xl 16vm

De fysieke kenmerken van de Schorpioen

De meeste Schorpioenen hebben donkerbruine haren of een donkere uitstraling. Daarbij valt op dat er een roodachtige teint overheen hangt, vooral als de Zon er op schijnt. Hun huid, maar in ieder geval de uitstraling van een Schorpioen, heeft de neiging een oosterse of Zuid-Europese teint aan te nemen en ze hebben vaak bruine of donkere ogen. Hierbij valt op dat de ogen van kleur kunnen verschieten als gevolg van het zonlicht. Daarom is nooit helemaal te zeggen welke kleur ogen de Schorpioen heeft. Als ze je aankijken, zullen ze doordringend kijken, met onderzoekende blik. Hun gezicht is krachtig met sterke trekken, waarbij hun gezicht een enigszins hoekig karakter heeft, zonder dat deze dik hoeft te zijn. Ze hebben een krachtige kin en opvallende kaakbotten, waardoor ze eigenwijs overkomen. De wenkbrauwen van een Schorpioen zijn zwaar met een wilde structuur. De lippen van Schorpioenen zijn vaak sexy met een mooie vorm. De neus is geregeld opvallend en sterk aanwezig. De Schorpioen heeft vaak een minder goed gebit, omdat er snel problemen kunnen zijn, waardoor het gebit goed verzorgd moet worden. De hals van een Schorpioen is lang en slank of kort en gedrongen. De handen zijn groot, maar verfijnd en over het algemeen hebben ze een warme huid. Alhoewel de Schorpioen man zeker niet kort wordt, lijken ze wel kort. Hun lichaam is gespierd en atletisch, waarbij de benen zeer krachtig en mooi gevormd zijn. Op latere leeftijd kan hij wat zwaarder worden, als gevolg van het verzwakken van de spieren en toename van vet. De vrouw is slank en atletisch. Ze is een persoon met doordringende ogen en een goedgevormd lichaam. Hierdoor zal zij zeer sexy overkomen, waarbij mannen zeker even omkijken als zij voorbijkomt. Over het algemeen komt ze wel sympathiek over.

De gezondheid van de Schorpioen

De Schorpioen wordt gezien als het teken van het leven en de dood. Ze zijn altijd op zoek naar de kern van hun bestaan, waarbij het opmerkelijk is dat ze mentaal en fysiek fantastisch kunnen herstellen als ze depressief zijn of een ziekte hebben. Niet zelden zullen ernstig zieke Schorpioenen hier na verloop van tijd automatisch van genezen. Dit komt door de ongelooflijk spirituele kracht die de Schorpioen heeft en de wil om te overleven. Meestal zijn Schorpioenen sterk en gezond en herstellen snel van een griepje of andere kwaal. Hun krachtige weerstand betekent niet dat ze nooit ziek worden. Met name ziektes met de geslachtsorganen, de darmen, lever en maag zijn mogelijk, maar dit komt dan door hun levensstijl, waarin ze soms te onbezonnen leven. Ook kunnen ze last van de longen hebben, maar dat geldt voor Schorpioenen die in ongezonde omgevingen verblijven. Ook infectieziekten zijn mogelijk, waarbij het lichaam steeds de kracht vindt om te vechten. De grootste kans om ziek te worden, komt door hun emoties. Een mentaal ongezonde Schorpioen heeft meer kans op psychosomatische ziektes.

De erogene zones van de Schorpioen

Natuurlijk zijn genitaliën bij ieder mens een erogene zone, maar voor de Schorpioen is dit extra sterk. De complete seksuele energie lijkt zich hier te bevinden en er zijn eigenlijk geen andere plekken waar de Schorpioen een erogene zone heeft. In principe is elke aanraking reden om opgewonden te worden, waarbij het opvallend is dat zelfs een geestelijke aanraking al opwindend is. De Schorpioen vindt het fijn als je start bij de billen en plagend naar de plek tussen het geslachtsdeel en de bilspleet beweegt. Het moet wel relaxt gebeuren en er moet niet te snel naar het geslachtsorgaan toegegaan worden.

 

Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangebodenDarel jas en Designer dames 12 M Charcoal kasjmier Gerard maat wol F0d7pw0q Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op je persoonlijke horoscoop in te gaan. Hierdoor kan Frank wat meer ingaan op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid. 

©2017 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

 

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Happy hour

Happy Hour elke donderdag tussen 16:00 en 17:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901 (€0,70/min)

BE: 0902-12024 (€1,25/min)

Blog

door Medium Moondavidson 16vm 99005 2xl sweater grijze Harley Jumper
De taal van het Universum Medium Moon
Wij spreken en geven alles wat wij kunnen, krijgen wij het terug ja.
vragen staat vrij de codes, de Lees meer
door Medium Marja
WIE VERLANGT ER NAAR LIEFDE?
LIEFDE
WIE VERLANGT ER NAAR LIEFDE?
Wie verlangt er niet om in verbinding te komen met een iemand. Samen te Lees meer
door Medium Ingrid
Loslaten
Lief mens,

Het is een intense tijd waarin veel gebeurd.
Oude stukken waarvan je dacht dat je ze verwerkt had komen weer naar visgraat Nw3 wollen uk maat grijs Hobbs Gloednieuw 10 jack qtwO4PPA5
door Oefening leuke Hoodie dat je fastfood Ik dacht Fries zei Extra OvwAFx7O
Contact maken met iemand. Hoe werkt dat?
Ik krijf vaak de vraag hoe dat werkt, het contact leggen.
Ik focus mij op de naam en diegene en Lees meer
door Tango Grijs Crew Heren Sweatshirt Adidas qFwPAHXxX
Valentijnsdag
Valentijnsdag

Deze dag staat in het teken van de liefde, maar zouden we dat niet elke dag beter kunnen staan? Iedere dag in Lees meer
Uk Grijze Boxy maat 14 jasje wol zakken op Sz Jaeger kasjmier borduurwerk aRwfx5Twqdoor Medium Ellen
Accepteren geloven en overgaven
Accepteren, geloven en overgaven, is de sleutel tot verandering.

Accepteer waar je nu bent de situatie Lees meer
door

Jumper 16vm 2xl davidson Harley sweater grijze 99005 w8xAn046q

Medium Shakira
Bedenksels
Mijn gedachten zitten momenteel overal, dit wil niet zeggen dat ik me niet op een onderwerp kan focussen. Voor elk probleem is er Lees meer
door Medium Ellen
Je gedachten stoppen Hoe dan
Met de 22 seconden Flip Switch

Ik gebruik de "Flip-Switch" zoals die geleerd wordt door Abraham Hicks de Lees meer
door Medium Moon
Moon box 21099005 sweater Jumper 16vm Harley davidson 2xl grijze
Lieve bellers de komende maanden ben ik minder online er zijn wat cursussen op komst.En ik ga mezelf meer scholen.Tevens Lees meer
door Medium Moon
Afspraken met Moon box 210
Lieve bellers de komende maanden ben ik minder online er zijn wat cursussen op komst.En ik ga mezelf meer Lees meer
door Medium Shakira
lieve mensen
Ik ben zeer vereerd door de mooie recensie en de prachtige sterren beoordeling! Doordat ik op aanwijzing van iemand die mij Lees meer
door Medium Marja
RELATIES IN 2019

Maak jezelf blij
Werk aan jezelf
Geef geluk aan jezelf
Vind jezelf liefdevol
Roman Originals geborduurde zilver Damescirkel jacquardvacht Yd8rxYfq Wordt je bewust
Van alle oordelen
Kijk Lees meer
door Medium Shakira
bijna tijd
Het nieuwe jaar brengt nieuwe kansen...eerst de kerstboom opruimen Lees meer
door Medium Moon
2019 staan voor jezelf.
Lieve bellers het allerbeste ja energie voor 2019.
Het vechten van uitleg in 2017-2018 maakte je moedeloos. Dus ga Lees meer
door Medium Shakira
2xl Jumper davidson sweater 99005 Harley 16vm grijze jaarwisseling
Weer een jaar voorbij, het ging snel en niet zonder tegenslagen en zware verliezen binnen mijn gezin. Maar wij zijn vechters Lees meer
Weekhoroscoop

Maagd

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je werk veel en hebt weinig tijd voor liefde. Dat zal zondag waarschijnlijk gebeuren. Het is dan ook belangrijk dat je daar over praat, zodat je partner weet waar die aan toe is. Doe je dit niet dan kun je ook maandag in de problemen zitten, omdat er misverstanden en conflicten 2 6 Bomber 34 Sz Topshop Pufferjack ICnpqwwF


Vissen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag vind je het fijn om te communiceren en romantische activiteiten te doen. Het liefst wil je lekker met je partner, gezin en andere vertrouwde mensen thuisblijven of bij hen op bezoek gaan. Maandag ben je liefdevol en heb je zin om de hele dag lieve dingen tegen je partner Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag kun je moeite hebben om initiatief te nemen en heb je de neiging om alles aan je partner of anderen over te laten. Er wordt aangeraden dit opzij te zetten en je eigen dingen voor te stellen. Je zult verbaasd zijn hoe leuk dit uit kan pakken. Maandag kun je romantisch zijn Lees meer


RamVk Crème met teddybeerjas tags Superzachte 12 10 Nieuw maat 8Cqwr8

Liefdesrelatie en sociale contacten
Je fysieke energie lijkt minder te worden en je charisma is wat matiger dan normaal gesproken. Toch ben je een graag geziene persoon en zal je vooral in vriendschappen geliefd zijn. De zaterdag kan wat traag verlopen, maar is daarom uitermate geschikt voor ontspanning, romantiek jasje rits Effect klein Beige Zara Basics met Suede gAYnYBI


Stier

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag en maandag ben je misschien minder actief in je leven, maar juist daarom kan je genieten van passie en liefde. Je bent ervoor in om lekker lang te vrijen en je partner zal het aan niets tekort komen. Merk je deze energie duw deze dan niet weg, maar geniet ervan, zelfs als Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je denkt zondag veel na en merkt dat je jezelf niet altijd goed kunt controleren. Je bent zeer passioneel ten opzichte van je partner en dit kan twee kanten opgaan. Je kunt positief zijn, maar kunt ook wel erg negatief worden. Houd jezelf onder controle en eigen problemen Lees meer


Steenbok

Jumper Harley 16vm 99005 2xl sweater davidson grijze

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag en maandag ben je in de relatie creatief en weet je erg leuke dingen te doen om je partner te laten genieten. Je bent romantisch en liefdevol en zal er graag op uittrekken. Het zijn ook prima dagen voor erotiek en avontuur. Je bent niet serieus, maar wel als het om trouw Lees meer


Waterman

Liefdesrelaties en sociale contacten
Heb je die mogelijkheid, dan wordt aangeraden zondag en maandag vrienden of familie uit te nodigen. Dit kan een zeer leuke verrassing voor je partner zijn en er zijn mogelijkheden om je relatie een flinke boost te geven. Het is ook een prima week om bepaalde problemen nu Lees meer


Weegschaal

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je doet er goed aan zondag rust te zoeken. Het best kun je tijd met partner en gezin doorbrengen en je lekker met hen bezig te houden. Met je partner kun je erg veel romantiek delen en zal je het erg fijn hebben. Maandag zit jij lekker in je vel, maar voor de romantiek is het Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag en maandag ben je erg gevoelig en heb je veel behoefte om bij je partner te zijn. Dit geldt echter alleen als jullie een gezonde relatie hebben. Je voelt je dan gelukkig en vertrouwd. Heb je een mindere relatie, dan kun je je terugtrekken en doet het liefst je eigen Lees meer


Leeuw
Large Columbia X met grijze damesjack met kap Vgc ruit 70xqA01wHr

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent zondag erg speels en vrolijk en dat wil je iedereen laten merken. Je voelt je vertrouwen sterker worden en vindt het ook fijn als je samen met je partner bent. Ook is het een prima dag om vrienden uit te nodigen. Dit geldt ook voor maandag, alhoewel je dan wel minder op Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je hebt het hele weekend een speelse energie, waardoor je veel liefde met je partner kunt delen. Je hebt veel behoefte aan passie en erotiek en zal je partner dan ook willen verleiden. Je kunt wel erg intens en teleurgesteld reageren als deze geen zin heeft. Tracht er niet te Lees meer


Astro App

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Maandhoroscoop

100 blazerjack xs 2 wollen Brothers Brooks gestreept Navy pin Women's tonale qaPCwT
Stier

Overzicht van de maand
Je bent aantrekkelijk en zeer sensueel en het 1ste deel van de maand gericht op romantiek. In een relatie kunnen er veel mooie dingen gebeuren, waardoor de relatie versterkt kan worden. Met name de 1ste dagen zullen belangrijk voor jou zijn, maar ook voor je partner en andere geliefden. Er Lees meer


Kreeft

Overzicht voor de Kreeft
Je kon je de laatste tijd eenzaam voelen, omdat je het gevoel had dat vertrouwde mensen jou niet altijd genoeg liefde of vriendschap gaven. Het 1ste deel zal je in staat zijn hier wel iets aan te doen. Je zult je minder emotioneel voelen en minder eenzaam zijn. Er wordt aangeraden niet al Lees meer


Boogschutter

Overzicht voor de Boogschutter
Het eerste deel van de maand zal de Boogschutter waarschijnlijk slagen bij de dingen waar die mee bezig is. Je bent zowel in je zakelijke als privéleven in staat veel meer door te hebben, dan je normaal gesproken doet. Heb je een eigen bedrijf dat is het een prima periode om Lees meer


Maagd

Overzicht voor de Maagd
Er kan in het 1ste deel van de maand iets gebeuren, waardoor er veranderingen mogelijk zijn. Werk je de laatste tijd veel, dan wordt aangeraden rustig aan te doen. Je kunt beter even je plannen aanpassen en zorgen dat je een ander patroon voor je leven bedenkt. Dit betekent niet dat je Lees meer


Weegschaal

Overzicht voor de Weegschaal

Jumper 16vm 2xl davidson Harley sweater grijze 99005 w8xAn046q Jumper 16vm 2xl davidson Harley sweater grijze 99005 w8xAn046q

Voor de Weegschaal zal het 1ste deel van de maand zeer positief zijn. Het is ideaal voor je gezin en voor financiën, omdat je in beiden erg adequaat en daadkrachtig bent. Je kunt wel beter stoppen met grote uitgaven, zoals een nieuwe auto of huis. Waarschijnlijk zal je hier wel Lees meer


Vissen

Overzicht voor de Vissen
Het eerste deel van de maand kan wel eens vrij lastig zijn. Je hoeft hier niet heel erg bang voor te zijn, omdat iedereen wel eens een mindere periode meemaakt. Je zult achteraf begrijpen waar dit goed voor is en er dan juist profijt van hebben. In principe zal er iets gebeuren, wat je Lees meer


Steenbok

Overzicht voor de Steenbok
De maand zal positief voor de Steenbok beginnen, waarbij er dingen gebeuren, die je al een tijd in gedachten hebt. Natuurlijk is dit niet voor een ieder hetzelfde, maar het zal in ieder geval te maken hebben met het gevoel dat je vrijheid na kunt streven. Je voelt je vrij en merkt dat je Lees meer


Leeuw

Overzicht voor de Leeuw
Je begint de maand niet op je best en het is best een lastige tijd, maar er kunnen mogelijkheden komen om te ontwikkelen. Je hebt veel kracht en kunt jezelf ook zeker bewijzen. Er wordt aangeraden hier rustig in te blijven en actie te ondernemen, maar niet door er vol voor te gaan. Ook zal Lees meer


Tweelingen

Overzicht van de maand
Maart is de rustigste periode van de maand, omdat je veel vrede voelt en je relaxt bent in contact met mensen. Eventuele conflicten lijken even te verdwijnen of je besluit ze naar later te verschuiven. Dat betekent niet dat je problemen moet vergeten. Laat betrokken mensen weten dat je er Lees meer


Waterman

Overzicht voor de Waterman
Het eerste deel van de maand kun je zeer actief zijn. Je wilt veel activiteiten doen en bezoekt ook erg veel evenementen. Het wordt wel een zeer intensieve maand, waarbij je gelijk al vanaf het begin van de maand problemen op moet kunnen lossen. Mensen zullen geregeld bij je komen met Lees meer


Ram

Overzicht van de maand
Het 1ste deel van de maand kun je het gevoel hebben dat mensen je teveel beoordelen. Je kunt je ongemakkelijk voelen en het zelfs het idee hebben dat ze je niet eerlijk behandelen. Wees reëel, omdat er soms heus momenten zijn dat mensen gelijk hebben. Ga je dan niet eigenwijs gedragen, Lees meer


SchorpioenFlag Comet Pullover Championship Rican I Sweatshirt Football Rica Costa Soccer HwEBq8n

Overzicht voor de Schorpioen
Het eerste deel van deze maand is een periode, waarin er veel duidelijk wordt. Je kunt vooral begrijpen waarom bepaalde dingen in het verleden niet gelukt zijn en hoe je deze in de toekomst wel kunt laten lukken. Je kunt vooral op financieel gebied veel bereiken, omdat je van je fouten Lees meer


Engelen kaarten


Online Helderzienden

 • Helderziende Faye
 • Helderziende Maureen
 • Helderziende Lon
 • Helderziende Josje
 • Helderziende CoenTapered Charcoal Golds Golds Gym Gym Jogger IwwOxZ4q
 • Helderziende Skye
 • Helderziende Dunya
 • Helderziende Maggie
 • Helderziende Manon
 • Helderziende Debby
 • Helderziende Jolijn
 • Helderziende Anne
 • Helderziende Janny
 • Helderziende Helena
 • Helderziende Willem
 • Helderziende Nicole
 • Helderziende Mauke
 • Helderziende Nadia
 • Helderziende Samantha
 • Helderziende Katey
 • Helderziende Angie
 • Helderziende Tamara
 • Helderziende Marja
 • Helderziende Maartje
 • Helderziende Simone
 • Helderziende Jayna
 • Helderziende Celeste
 • Helderziende Bert
 • Helderziende Ellie
 • Helderziende Marcelius
 • Helderziende Roy
 • Helderziende Lindes
 • Helderziende CelineUk M Rrp £ Visibilty Joggingbroek Zwart 90 Emporio Heren Joggers Logo Ea7 Armani CvxPItWqp
 • Helderziende Margo
 • Helderziende Anna
 • Helderziende Moon

Astrologie

 • Sterrenbeeld Ram
 • Sterrenbeeld Kreeft
 • Sterrenbeeld Weegschaal
 • Sterrenbeeld Stier
 • Sterrenbeeld Leeuw
 • Sterrenbeeld Maagd
 • Sterrenbeeld Tweeling
 • Sterrenbeeld Schorpioen
 • Sterrenbeeld Boogschutter
 • Sterrenbeeld Steenbok
 • Sterrenbeeld Waterman
 • Sterrenbeeld Vissen
 • Wat is horoscoop eigenlijk?
 • Astrologie
 • Het dertiende (13e) teken
 • Chinese Astrologie
 • De 5 elementen
 • Chinese Dierenriem
 • Yin en Yang
 • Sterrenbeelden
 • Jaarhoroscoop
 • Astro Consult
 • Para AdviceHarley grijze 99005 16vm 2xl davidson Jumper sweater
 • Astro
 • Bloedmaan meer informatie
 • Het gebruik van de Chinese horoscoop
 • Chinese Horoscoop geboortejaar
 • Nine Star Ki Astrologie

Helderziende

 • Helderzien
 • Helderzien en Helderziendheid
 • Helderziende mediums
 • Helderziende mediums online
 • Helderziende
 • Helderzienden
 • Helderziende Live
 • Helder Inzicht
 • Helderziend medium

Kaartleggingen

 • Kaartleggers
 • Lenormand kaarten
 • Online kaartleggen
 • Engelen kaarten
 • Godinnen Orakel Kaarten
 • Tarot kaarten
 • Moeder aarde kaarten
 • Medicijn kaarten
 • Magische eenhoornskaarten
 • Zigeunerkaarten
 • Tarot
 • Kaartlegger

Mediums

 • Mediums Online
 • Mediums
 • Wat is een medium?
 • Spiritueel medium
 • Helderruikend medium
 • Medium
 • Betrouwbaar medium
 • Oprechte mediums
 • Medium Chat
 • Top Mediums
 • Beste Mediums
 • 0900 Mediums

Numerologie

 • Numerologie, wat is het precies?
 • Numerologie
 • Getallensymboliek
 • Meestergetallen

Paragnosten

 • Paragnost, wie of wat is dat
 • Paragnosten online
 • Paragnost
 • Paragnosten
 • Betrouwbare paragnosten
 • Paragnost bellen
 • Top Paragnosten
 • Paragnosten Chat

Paranormaal

 • Communicatie met overledenen
 • Paranormaal woordenboek
 • S Leisure 4xl blauw met Satin Nylon marine Short zakken 1HX6qp
 • Heldervoelen / Heldervoelend
 • Paranormaal advies
 • Helderhoren, helderhorend zijn
 • Paranormaal begaafd
 • Ben ik paranormaal begaafd?
 • Nieuwetijdskinderen
 • Aura
 • Aurahealing
 • karma
 • Communicatie met engelen
 • Communicatie met gidsen
 • Spiritualiteit
 • Antwoorden en inzichten
 • Astroadvies
 • Astro Club99005 sweater 2xl davidson Harley grijze Jumper 16vm
 • Star Angel
 • Between 2 Worlds

Paranormale hulplijn

 • Helderzienden lijn
 • Astrolijn
 • Paranormale site
 • Paranormalehulplijn
 • Para Angels
 • Topconsulenten
 • Mediums Live
 • Paragnosten Live
 • Astro Angels

Reiki

 • Energetisch therapeut
 • Reiki symbolen
 • Reiki Master

Sjamanisme/sjamaan

 • Sjamanisme en de sjamaan

Specialismen

Telepathie

 • Telepathie
 • Telekinese of psychokinese
 • Intuitief schrijven
 • Psychometrie
 • Telepathisch begaafd
 • Telepathisch vermogen

Toekomst voorspellen

 • Naar mijn toekomst kijken
 • Toekomstvoorspeller
 • Tarot voorspelling
 • Toekomstvoorspelling
 • Toekomstvoorspellingen
 • Online toekomst voorspellen
 • In de toekomst kijken

Link Partners

 • Link pagina
 • Link Exchange

Tools

 • Geleide meditatie by Moon
 • SpiegelrelatiesAdidas Sst Dv1587 Windbreaker Jacket Man's Red Z7rZdWPqw
 • De Nieuwe Tijd
 • Zielsliefde by Moena
 • Healing voor het Innerlijke kind in jou by Marja info
 • Energie Frequentie verhogen
 • Functie en effecten van water drinkenFields 48 Nzt Limitless The Hoodie Dark 48 Nzt xZww0aqpR
 • Oefeningen ter verbetering van de balans
 • Angst voor liefde By Moena
 • Aura Experiment
 • Het Innerlijk Kind Healingsproces-deel 2a
 • De 10 geboden voor ZelfLiefde
 • Fijne Zelfhealing-oefening by Elvira
 • Cre�er de Relatie van je dromen by moena
 • Transformatieproces wat is dat?
 • Blog by Ilse: Heeft vakantie een doel
 • Mediteren tijdens maanstanden by Floor
 • Aura blokkade

Waarzeggen

 • Waarzegger live
 • Waarzeggen
 • Waarzeggerij
 • Waarzeggers
 • Online waarzegger
 • Waarzegster
 • Waarzegger
 • Waarzegsters

Wicca

 • Erfheks
 • Erfheksen
 • Soloheksen
 • Coven
 • Panteitische heksen
 • Polytheistische heksen
 • Esbats
 • Sabbats
 • Wicca
 • Kaarsenmagie
 • Etherische olie
 • De 4 elementen
 • De wet van 3
Beoordeling van AstroAngels op Gastenboek AstroAngels: 4.8 uit 5 (5393 beoordelingen)

Copyright © 2019 AstroAngelsHam Rugby Maat 25 Newcombe Lazio Macron Onderzoek Wear shirt West T Xs 4q418
Alle rechten voorbehouden. Niets van deze website mag worden verveelvoudigd, opgeslagen of gekopieerd.